CollagenTime Beauty DIREKT

granule za direktno korištenje, 20 vrećica

15,16 
Najniža cijena u proteklih 30 dana: 17,47 €

CollagenTime Beauty zaglađuje bore i fine linije, povećava elastičnost kože, hidratizira, poboljšava čvrstoću i rast kose i noktiju i podržava zdravlje zglobova, mišića, ligamenta i kostiju. Dolazi u praktičnom pakiranju u vrećici, konzumira se direktno u usta bez vode! Finog je osvježavajućeg citrusnog okusa.

PRVI DIREKTNI OBLIK KOLAGENA s CERAMIDIMA!!!

CollagenTime Beauty zaglađuje bore i fine linije, povećava elastičnost kože, hidratizira, poboljšava čvrstoću i rast kose i noktiju i podržava zdravlje zglobova, mišića, ligamenta i kostiju.

Sadrži riblji kolagen, ceramide,  natrijev hijaluronat, vitamine C i E, cink, biotin i niacin. Sinergija sastojaka poboljšat će mladenački izgled, zagladiti i hidratizirati kožu i pomoći u rastu kose i noktiju.

Hidrolizirani kolagenski peptidi stimuliraju aktivnost fibrolasta te potiču njihovu proizvodnju kolagena. Ceramidi štite stanice epidermisa, drže ih međusobno kompaktnima, sprječavaju nastanak pukotina kroz koje voda izlazi iz kože te zaustavljaju nastanak prvih  primarnih bora.  Hijauron  veže velike količine vode te sprječava bore i suhoću kože. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, cink doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju. Biotin i niacin doprinose održavanju normalne kože i sluznice.

CollagenTime Beauty Direkt jedini je direktni oblik kolagena na tržištu koji sadrži kombinaciju kolagena i ceramida uz ostale aktivne sastojke koji pomažu u rastu i čvrstoći noktiju i kose, smanjenju bora i vraćanju mladenačkog izgleda kože i pospješuju zdravlje zglobova, ligamenata, kostiju i mišića. 

Za što jednostavniju primjenu, može se konzumirati direktno u usta. 

CollagenTimeBeauty DIREKT

Sastojci U 1 VREĆICI U 2 VREĆICE
Kolagen 2500mg 5000mg
Ceramidi 15mg 30mg
Natrijev hijaluronat 20mg 40mg
Vitamin C 100mg
(125% PU*)
200mg
(250% PU*)
Vitamin E 12mg
(100% PU*)
24mg
(200% PU*)
Cink 5mg
(50%PU*)
10mg
(100%PU*)
Biotin 75µg
(150%PU*)
150µg
(300%PU*)
Niacin 8mg
(50%PU*)
16mg
(100%PU*)