CollagenTime Beauty, caps

dodatak prehrani

15,73 
Najniža cijena u proteklih 30 dana: 18,13 €

CollagenTime Beauty zaglađuje bore i fine linije, povećava elastičnost kože, hidratizira, poboljšava čvrstoću i rast kose i noktiju i podržava zdravlje zglobova, mišića, ligamenta i kostiju. Dolazi u praktičnom pakiranju u obliku kapsula.

CollagenTime Beauty zaglađuje bore i fine linije, povećava elastičnost kože, hidratizira, poboljšava čvrstoću i rast kose i noktiju i podržava zdravlje zglobova, mišića, ligamenta i kostiju.

Sadrži riblji kolagen, ceramide, MSM, natrijev hijaluronat, vitamine C i E, cink, biotin i niacin. Sinergija sastojaka poboljšat će mladenački izgled, zagladiti i hidratizirati kožu i pomoći u rastu kose i noktiju.

Hidrolizirani kolagenski peptidi stimuliraju aktivnost fibrolasta te potiču njihovu proizvodnju kolagena. Ceramidi štite stanice epidermisa, drže ih međusobno kompaktnima, sprječavaju nastanak pukotina kroz koje voda izlazi iz kože te zaustavljaju nastanak prvih  primarnih bora.  MSM sadži sumpor važan za sintezu keratina u koži, kosi i noktima. Hijauron  veže velike količine vode te sprječava bore i suhoću kože. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, cink doprinosi održavanju normalne kože, kose i noktiju. Biotin i niacin doprinose održavanju normalne kože i sluznice.

 

CollagenTime Beauty u kapsulama jedini je dodatak prehrani na tržištu koji sadrži kombinaciju kolagena i ceramida uz ostale aktivne sastojke koji pomažu u rastu i čvrstoći noktiju i kose, smanjenju bora i vraćanju mladenačkog izgleda kože i pospješuju zdravlje zglobova, ligamenata, kostiju i mišića. 

Za što jednostavniju primjenu, mogu se popiti sa čašom vode. 

 

CollagenTimeBeauty kapsule

Sastojci U 6 kapsula
Kolagen 3000mg
Ceramidi 30mg
MSM 120mg
Natrijev hijaluronat 60mg
Vitamin C 160mg
(200% PU*)
Vitamin E 24mg
(200% PU*)
Cink 10mg
(100%PU*)
Biotin 150µg
(300%PU*)
Niacin 16mg
(100%PU*)

Preporučuje se uzimanje 1 do 2 kapsule 3 puta na dan, najbolje pola sata prije obroka uz dosta tekućine. 

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi 25° C.