CollagenTime - Top 5 razloga zašto koristiti CollagenTime Beauty
14.07.2022

Top 5 razloga zašto koristiti CollagenTime Beauty

Kako djeluju ceramidi?

Zaglađena, elastična, hidratizirana koža bez bora san je svaka žene. Uz mnoge preparate na tržištu ne znamo koji izabrati kako bi dobili sve što želimo. Iako kreme i losioni nikada nisu loše rješenje za vašu kožu, najbolje i najefikasnije rezultate dobit ćemo ukoliko koristimo dodatke prehrani koji se primjenjuju iznutra.

Takav dodatak prehrani je i CollagenTime Beauty koji dolazi u tri oblika, tekućem, direktnom u granulama i obliku kapsula. U nastavku donosimo top 5 razloga zašto ga koristiti u svojoj beauty rutini.

1. Zaglađuje bore i fine linije

Ovdje najveću ulogu imaju ceramidi koji štite stanice epidermisa, drže ih međusobno kompaktnima, sprječavaju nastanak pukotina kroz koje voda izlazi iz kože zbog čega nastaju primarne bore. Obzirom da nakon 25. godine života počinjemo gubiti kolagen i ceramide, ovim načinom prirodno ćemo potaknuti njihovo stvaranje. Već nakon 15 dana možemo primjeriti prve rezultate upravo zahvaljujući ceramidima, a koža nam postaje 18% elastičnija, hidratacija je poboljšana za 16% dok su bore zaglađenije za čak 9%. Uz ceramide, glavnu ulogu ima i kolagen čiji peptidi stimuliraju aktivnosti fibroblasta te potiču njihovu proizvodnju kolagena.

2. Potiče rast i jačanje kose

CollagenTime Beauty ima specifično djelovanje na kosu koji dolazi u dva nivoa, na epidermis i dermis. Na epidermis će djelovati ceramidi i MSM, gdje ceramidi osiguravaju hidrataciju vlasišta i zdrav površinski sloj kože, dok MSM sadrži sumpor važan za sintezu keratina i formira sumporne veze važne za jačanje i rast kose. Na dermis djeluju kolagen i hijaluronska kiselina, kolagen potiče obnavljanje dermisa kože vlasišta te se na taj način učvršćuje korijen dlake, smanjuje se ispadanje kose. Hijaluronska kiselina podržava elastičnost i gipkost kože vlasišta.

3. Poboljšava čvrstoću i rast noktiju

Čak 70% žena pati od lomljivih, naboranih ili hrapavih noktiju koji pucaju ili se listaju. Obzirom da je kolagen među glavnim komponentama ljudskog tijela, ključan je za zdrave i čvrste nokte, tako što bioaktivni kolagenski peptidi poboljšavaju rast i zdravlje noktiju. Redovitom konzumacijom CollagenTime Beauty poboljšat će se kvaliteta noktiju, nokti će ojačati i brže rasti.

4. Podržava zdravlje zglobova, mišića, ligamenata i kostiju

CollagenTime Beauty ublažava bol, ukočenost i smanjenu pokretljivost zglobova. Prema znanstvenim istraživanjima već nakon 12 tjedana redovite konzumacije ublažavaju se simptomi kao što su bol i fizička funkcija koljena. Također utječe i na zdravlje mišićno-koštanog sustava jer jača strukturu mišićnih vlakana i povećava gustoću kostiju.

5. Dolazi u tri različita pakiranja i finog je okusa

Osim što dolazi u tekućem obliku, dolazi u još dva praktična pakiranja, direktnom obliku granula i kapsulama. Oba pakiranja moguće je nositi sa sobom na putovanja, sastanke, godišnji odmor i popiti ih u hodu. Direkt granule moguće je direktno primijeniti u usta, dok se kapsule piju sa čašom vode. Za sve sa ubrzanim načinom života ili one koji provode puno vremena na putu ovo je idealan način da nikada ne propuste svoju dnevnu dozu ljepote i zdravlja. Također, tekući oblik finog je okusa maline, dok su granule finog, blagog okusa limuna i naranče.