CollagenTime - Pravila nagradnog natječaja
13.01.2023

Pravila nagradnog natječaja

Kako djeluju ceramidi?

Nova godina, nova ja! Započnite novu godinu zdravo i posegnite za dodatnom motivacijom u obliku CollagenTime Slim proizvoda! Obnovite svoje novogodišnje zalihe jer će vam pomoći kod detoksikacije, dodatne energije, motivacije, smanjenja nadutosti, poboljšanju raspoloženja i uklanjanju viška vode iz organizma.

Uključite se u odličan nagradni natječaj gdje imate priliku osvojiti CollagenTime Slim u tekućem obliku i u obliku granula. Savršena kombinacija proizvoda kako nikada u danu ne bi propustili dnevnu dozu.

 

Pravila nagradnog natječaja:

 1. Organizator nagradnog natječaja je HAMAPHARM d.o.o., Zagreb, Slavonska avenija 44, OIB: 89590457169
 2. Hamapharm d.o.o. kao ovlaštena pravna osoba koja stavlja na tržište liniju proizvoda „CollagenTime Slim“ sudjeluje u realizaciji nagradnog natječaja osiguravajući proizvode iz te linije koji predstavljaju nagradu.
 3. Nagrada uključuje dva proizvoda iz linije CollagenTime Slim.
 4. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati fizičke osobe, rezidenti RH s navršenih 18 godina. Da bi sudjelovanje bilo potpuno potrebno je:
 5. - zapratiti profile na Instagramu @collagen_time i @pharmeria
 6. - lajkati ovu objavu
 7. - u komentaru označiti prijateljicu koja vam predstavlja svakodnevnu motivaciju i na koji način vas motivira
 8. Za dodatnu šansu podijelite Nagradni natječaj na story, a možete komentirati više puta, ako želite označiti različite osobe.
 9. Nagradni natječaj traje u vremenskom razdoblju od 13.01. – 19.01.2023. godine.
 10. Najkreativniji korisnik osvaja nagradu, pobjednika ćemo proglasiti na Instagram profilu Pharmeria, 20.01.2023.
 11. Instagram kao društvena mreža na kojoj se provodi nagradni natječaj ni na koji način ne sudjeluje u organizaciji samog natječaja niti je sponzor istome. Pharmeria kao digitalna platforma također ne sudjeluje u organizaciji niti je sponzor natječaju. Sva odgovornost za nagradni natječaj pripada organizatoru Hamapharm.
 12. Korisnici koji osvoje nagrade bit će kontaktirani radi određivanja načina na koji mogu preuzeti nagradu.
 13. Korisnički računi društvene mreže Instagram mogu sadržavati osobne podatke korisnika koji sudjeluju u nagradnom natječaju i njihovim slobodnim pristankom na sudjelovanje u natječaju pristaju na obradu osobnih podataka u svrhu određivanja dobitnika nagradnog natječaja i u svrhu dostave nagrade dobitniku.

CollagenTime Slim proizvode možete pronaći u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i na webshopu www.collagentime.hr

SRETNO SVIMA!